Særlige ting, kun ryttere oplever

Mange hesteryttere vil fortælle dig om denne særlige følelse af “frihed”, som du får fra toppen af ​​hestenes ryg.

Der er flere hundreder af årsager til, at folk nyder heste og ridning. Her er et par erfaringer vi har gjort os, du vil være interesseret i, når du vælger at kaste dig over ridning. vi har lavet en nedtælling. Jeg har samlet 14 punkter I alt. Måske kan du komme på flere?

14. Du vil virkelig kunne “interagere” med naturen. Føl luften, duftene, se naturens skønhed, og få denne oplevelse sammen med en af dine bedste venner – nemlig din hest.

13. Udvikl din fornemmelse af kropsbevidsthed. Du vil kunne mærke at du bruger dine arme / ben / kerne  på en anden måde end til normal træning.

Det er en helt særlig fornemmelse at sidde på ryggen af en hest der vejer 350 kg, der hastigt bevæger sig frem gennem et landskab, eksempelvis en mark, skov eller eng.

Gode rideoplevelser
Gode rideoplevelser

12. Kom i form. Det sker helt automatisk. Rid flere gange om ugen og oplev at du ganske enkelt kommer i bedre form, selvom du jo “bare” sidder på hestens ryg!

11. Oplev “balance” på flere måder end en. Selvfølgelig vil din balancefornemmelse udvikle sig, mens du kæmper med tyngdekraften to meter over jorden.

10. Udvikl nye “nerveender” eller måder at reagere på. Regelmæssig ridning vil begynde udvikle særlige dele af din krop, som du måske ikke har været særlig opmærksom på før. Få dine fingre til at gøre det muligt at skelne mellem “fremad” og “stop” ved en ganske enkelt bevægelse – ​​selvom du holder dine næver lukkede rundt og hestens tøjler.

Og vent til den dag, hvor du med minimal brug af hænder og ben – kan få hesten til at adlyde dine mindste bevægelser!

9. Vær vidne til fysisk “kræfter” som aldrig før. Hestens kræfter kan til tider være en spændende udfordring, og til andre tider ligefrem skræmmende!

Du kan finde mange flere informationer om rideudstyr hos Danmarks førende online webshop for rideudstyr.

8. Få et personligt forhold til din hest. Der er simpelthen ingen anden følelse som det. En hest er ikke den samme som en hund, kat eller andet husdyr. Prøv det en dag – du forstår hvad jeg mener.

Hesteoplevelser
Hesteoplevelser

7. Hav noget at snakke om, som de fleste mennesker ikke har relation til! Desværre vil du bemærke, at de fleste mennesker i dit liv vil ikke vil forstå hvad du mener, når du forsøger at dele din begejstring. Inden for de første fem minutter af din beskrivelse af den fantastiske nye følelse det er at ride, er der mange som ikke kan sætte sig ind i denne følelse. Dem der forstår dig, vil dog være utroligt enige med dig 🙂

6. Når du kommunikerer med et andet levende væsen, også for eksempel en hest, vil du også udvikle dig som menneske.

5. Muligheder for at komme steder hen du ellers ikke ville komme frem til. Du vil også møde mennesker, du ellers aldrig ville have mødt. Hestemiljøet er noget helt særligt. I dag kan heste og ridning sætte dig i forbindelse med folk fra hele verden. Få nye venner, rejs til fjerne steder og nyd de smukkeste udedørs steder på jorden, simpelthen fordi du følger hesten til nye og ukendte steder.

landskab og ridning
Landskab og ridning

4. Få nye venner, der deler din passion. Hestens kærlighed spænder over lande, personligheder og kulturer.

3. Bevæg din krop på en måde, der fremmer sundhed og velvære.

2. Bliv hestevisker. Lyt til hesten for at finde ud af alt om relationer, lederskab, sociale færdigheder, kommunikation. Denne liste er uendelig, og hvis du kan “høre” klart nok, vil du finde mange fakta, du kan overføre direkte fra hesten til mennesket. Der er en årsag til, at der findes lederkurser, hvor du lærer at arbejde med en hest.

1. Du får en følelse af frihed som ellers ikke tilgængelig for almindelige mennesker. Mange hesteryttere vil fortælle dig om denne følelse af “frihed”, som du får fra toppen af ​​hestenes ryg. Udfordringer, uanset om de er fysiske, mentale, følelsesmæssige eller sociale, bliver næsten bogstaveligt talt manet til jorden i det øjeblik du sætter dig i sadlen Der er ingen anden oplevelse så fantastisk som denne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *