Nanocover til dit bad

De fleste af os har ikke som yndlingsbeskæftigelse at gøre rent. Og for dem, som ikke vil eller kan betale sig fra det ved, at hyre en rengøringshjælp, så kan det blive et enme til stor diskussion. Men bare rolig der er hjælp på vej til forholdet. Der er nemlig et vidundermiddel, som hedder Nanocover. Nanocover er som navnet antyder en overfladebehandling eller overfladebeskyttelse, som er baseret på nanoteknologi.

Det man kan gøre med nanoteknologi og nanopartikler er, at behandle overflader med helt små partikler, som gør at selve strukturen på det behandlede er helt uforandret i sine tekstur, men nu ikke modtagelig overfor snavs og væsker.

nanocover bad

Nanocover til badet er blevet meget populært. Det gør for det første, at vandet preller af fliserne. Så udover at skidt, sæberester og kalk ikke binder sig til fliserne i badet, så er det også utrolig let at rengøre badet. Det kan gøre med rent vand og en klud.

Det er også muligt at få nanobehandlede fliser, når du bygger dit hus eller renovere dit badeværelse. Der er stadig mange, som ikke kender til Nanocover og behandling af overflader. Og nogen er tilbageholdne med, at bruge Nanocover, da man længe har været i tvivl om bivirkningerne ved brug af nanopartikler. Nanopartikler findes alle steder. Det anbefales på grund af de potentielle farer, at du bruger nanobehandling med omtanke. F.eks. skal du bruger handsker ved påførelse og undgå at røre ved de behandlede områder under hærdeperioden.

nanocover imprægnering fliser

Når du har fået behandlet din bruseniche, så vil du nemt og hurtigt kunne rengøre den. Det er en fornøjelse, at se vandet prelle af og vide, at der er langt til den næste rengøring med hårde kemikalier og tåre i øjnene på grund af dampene fra rengøringsskummet. Det er dog ikke en one time only, at behandle med Nanocover. Det slides med tiden og skal gøres et par gange om året. Der er ikke den store udskrivning til imprægneringen. Du laver nemt imprægneringen selv og selve produktet koster ikke meget mere end 2-400 kr og der er som regel til mindst to behandlinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *